نکاتی که در مورد طراحی گرافیگی چاپ بنر باید بدانید:
مشکلات بسیاری در زمان طراحی بری ایجاد فایلهای گرافیکی وجود دارد که معمولا در گذشته ذهن طراحان را به خود مشغول میکرد ولی امروزه این مشکل نیز به روز رسانی شده و راه حلهای مناسبی برای ان به وجود امده که بسیار کار را راحت تر کرده است.برای طراحی های گرافیکی برای بنر بیشتر از سه برنامه فتوشاپ، ایلستریتور، کورل استفاده می شود. اگر شما مایل به طراحی با فتوشاپ می باشید باید بدانید که پنتون ها در فتوشاپ به حالت CMYK می باشند و پنتون هایی که شبیه ان هستند و از رنگهای موضعی تشکیل شده اند به حالت RIP در می آیند. اگر بخواهیم در مورد رنگهای موضعی توضیحی بدهیم به رنگهایی گفته می شود که از ترکیب 4 رنگ اصلی به اضافه ی رنگهای دیگر می باشد از جمله رنگهای موضعی به طلایی و نقره ای می توان اشاره کرد.اگر قصد کار در فتوشاپ را دارید بهتر است در ابتدا جایی را که قرار است رنگ کنید انتخاب کنید، سپس درگزینه ی channels (new sport channel )را انتخاب کنید و حتما این را مد نظر قرار دهید که گزینه ی solidity را روی 100 گذاشته باشید. بعد از آن مهم این است که فایلی که دارای پنجره ی new sport channel می باشد با فرمت pdf یا tif یا dsc ذخیره شود.برای متونی که در طراحی شما وجود دارد برای جلوگیری از هاله های سفید دور آن باید از گزینه ی overprint استفاده کنید.
اصلاحات در طراحی و چاپ:
رزولیشن یا DPI: به نقاط ریزی که در هر عکس یا کار چاپ شده وجود دارد رزوبیشن یا dpi گفته می شود. در اصل dpi همان کیفیت می باشد که هرچه تعداد نقاط در طرح بالاتر باشد در نتیجه کیفیت ان نیز بالاتر است. البته این رزولیشن خیلی بستگی به نوع کاغذ نیز دارد زیرا زمانی که کاغذ شما دارای گرم پایین تری باشد معمولا رزولیشن را پایین تر می آورند چون رنگ پخش می شود برای همین است که اگر دقت کرده باشید چاپ های دیجتال یا عکاسیها به دلیل گرم بالای کاغذ و حالت گلاسه ی آن، از بالاترین رزولیشن(dpi) استفاده می کنند.dpi به طور متوسط بین 300،600،1200 می باشد که در بین این اعداد متغیر است.
اصطلاحات در چاپ بسیار است و در یک مقاله نمی گنجد در مقالات بعد به الباقی توضیحات در مورد دیگر اصطلاحات می پردازیم.با ما باشید….